باتری یوپیاس ۹ آمپر پرسو برای تامین برق دستگاههای یوپیاس طراحی و تولید شده است. این باتری ها قابل شارژ مجدد هستند و توسط شرکت پرسو الکترونیک رادمهر عرضه میشوند. شرکت پرسو الکترونیک رادمهر، بیش از ۲۰ سال تجارب حرفه ای و مستمر خود را در زمینه تامین انواع ملزومات برق اضطراری کسب نموده است.
باتری یو پی اس پرسو ۱۲ ولت ۹ آمپر
باتری پرسو الکترونیک در ولتاژ ۱۲ ولت و ۹ آمپر ساعت در دسته باتری های نوع سیلد اسید است. این باتری ها از کیفیت ساخت بالایی برخوردار می باشند و در مصارف کوچک صنعتی مانند تجهیزات پزشکی، یوپی اس و غیره مناسب هستند.این باتریها برخلاف باتری های خودرویی نیازی به اضافه کردن آب نداشته و نیاز به سرویس و نگهداری ندارند. بدنه و درب های باتری از ABS بسیار مقاوم ساخته شده است که باتری را برای استفاده در محدوده گسترده دمایی مناسب میکند.
ویژگی های بارز باتری های پرسو
- قدرت دشارژ عمیق
- طول عمر بالا
- جریان دشارژ داخلی بسیار کم
- عاری از نشت گاز یا مایع داخل باتری
- عملکرد مناسب در محدوده وسیع دمایی
- درب و بدنه ABS
- بدون نیاز به نگهداری (Maintenance free)
- تکنولوژی باز ترکیب گازهای داخلی
نحوه نگهداری باتری یوپی اس :
باتری های یو پی اس، سیلد اسید بوده و بی نیاز از نگهداری هستند ولی مواردی وجود دارد که باید حتما این موارد رعایت شود تا عمر استفاده از باتری را افزایش یابد. برای همین منظور باید موارد ذیل را رعایت کرد :
۱- شارژ و دشارژ مناسب:
از جمله مهمترین مسئله برای باتری های یو پی اس می توان به ،شارژ و دشارژ طبق جداول استاندارد هر نوع باتری اشاره کرد که اگر این امر به درستی صورت گیرد به صورت چشمگیری عمر مفید باتری ها را افزایش می دهد. باید از دستگاههای شارژر یوپی اس با تکنولوژی جدید استفاده گردد. بهتر است هر چند وقت یکبار بصورت دوره ای ولتاژ باتری ها توسط کارشناس کنترل شود که باتری در حالت شارژ کامل بوده و مقدار ولتاژ و شارژر و جریان شارژ نیز اندازه گیری شود تا روند سیکل شارژ و دشارژ باتری به درستی انجام پذیرد.
۲– دمای مناسب:
عامل دیگر خرابی باتری می توان گرما و حرارت زیاد محیط و یا عواملی که باعث گرم شدن باتری مانند شارژ و دشارژ نامناسب با آمپر بالا را نام برد. حتماً باید دمای محیط باتری طبق استاندارد درج شده در کاتالوگ تقریبا بین ۲۰ الی ۳۰ درجه سانتیگراد باشد.
۳- اتصالات و سرباتری ها:
مسئلۀ مهم دیگری که باید به آن توجه داشت بررسی و بازدید دوره ای باتری ها است. در هر بازدید دقت شود اتصالات بین باتری ها کاملا محکم بوده سرباتری ها (ترمینال ها) اکسیده نشده و نیز باتری بیش از اندازه گرم و یا متورم نشده باشد. درصورت اکسیده شدن اول باتری ها را از مدار خارج و سپس سرباتری ها آنها را با آب جوش و سمباده کاملاً تمیز نموده تا حالت رسانا بودن سر باتری ها به طور کامل حفظ شود.
در هنگام پاکسازی سر باتری ها از تماس سولفاته ها با لباس و سطح پوست جلوگیری کنید زیرا سولفات ها ، اسیدی بوده و به پوست و لباس شما صدمه می رساند. شایان ذکر است با رعایت کردن مسائل فوق الذکر، عمر مفید باتری ها بالا تر رفته و می توان از کل ظرفیت باتری ها به صورت بهینه استفاده نمود.
۴– یکسان بودن ولتاژ باتری ها:
با توجه به اینکه باتری های یو پی اس به صورت سری بهم وصل می گردند و همه باتری ها به یک اندازه جریان شارژ دریافت می کنند باید در هر سرویس دوره ای، ولتاژ هر باتری به صورت جداگانه اندازه گیری شود تا مشخص گردد همه باتری ها کیفیت یکسانی دارند. اگر مشخص گردد یک یا چند باتری نسبت به باتری های دیگر دارای ولتاژ پایین تری هستند حتما باید این باتری ها از مدار خارج گردند .
در دستگاههایی که با ولتاژ مستقیم (DC) بالا کارمی کنند در صورتیکه یک یا چند باتری خراب باشد این باتری ها به اندازۀ باتری های سالم جریان دریافت می کنند. این امر باعث می شود باتری های خراب، بشدت گرم شوند و این روند اگرادامه پیدا کند در نهایت می تواند منجر به آتش سوزی شود لذا کنترل ولتاژ در هر سرویس بسیار حائز اهمیت است.
۵- کابینت باتری:
برای جلوگیری از اتصال کوتاه و ضربه احتمالی و همچنین برای داشتن ظاهر شکیل، حتما باید از کابینت های مناسب باتری استفاده نمود. این کابینت ها در سایز ها و ابعاد مختلف، متناسب با تعداد و ظرفیت باتری ها ساخته می شوند و معمولا دارای رنگهای استاتیک مقاوم در برابر زنگ زدگی بوده و از آلیاژ مناسب با ضخامت استاندارد ساخته می شوند.
برای انتخاب باتری نیازمند استفاده از کابینت باتری مناسب برای نظم دهی و نگهداری امن باتری ها هستیم. برای داشتن اطلاعات کافی در مورد رک و کابینت باتری روی لینک کلیک کنید.
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.