back1
ب

یو پی اس ها  در حقیقت دستگاه های حساسی به شمار می روند ؛ حساس از این لحاظ که در صورت به وقوع پیوستن کوچکترین ایراد و یا مشکلی ،  بسیار سریع از کار افتاده و دستگاه ها و تجهیزات تان را پشتیبانی نمی نمایند. در اکثر موارد ، دستگاه های یو پی اس دارای مشکل پیچیده ای نبوده و بدین ترتیب نیازی به تعمیرات جدی ندارند ؛ لذا شما قادرید تا دست به کار شده و خود یو پی اس را عیب یابی نمایید. در اصل پایه و اساس تعمیرات یو پی اس ها ،  عیب یابی قطعات آن است. ما در این مطلب قصد داریم تا به بررسی مهم ترین عیب های یو پی اس ( علی الخصوص بارز ترین عیب که همان مورد اول پایین می باشد )، طریقه عیب یابی یو پی اس و نحوه تعمیر آن بپردازیم.

۱) دستگاه یو پی اس روشن نمی گردد و یا اینکه خروجی ندارد:

اولین دلیل احتمالی و راه حل :  دستگاه یو پی اس به خوبی روشن نگشته است .

برای یکبار کلید ON را بفشارید تا یو پی اس روشن بشود. لطفا به این نکته توجه کنید که حتی چنانچه UPS تان خاموش باشد ؛ امکان دارد تا صفحه LCD روشن باشد.

دومین دلیل احتمالی و راه حل :  دستگاه یو پی اس به برق و منبع متصل نمی باشد.

اطمینان حاصل نمایید که کابل برق به صورت ایمن به دستگاه و منبع برق مورد استفاده وصل گشته است.

همچنین بخوانید :  یو پی اس برای خط تولید کیسه های PP

سومین دلیل احتمالی و راه حل:  جریان برق متوقف گشته است.

بدین ترتیب بار وارده به UPS تان را کم نمایید ؛  تجهیزات غیرضروری تان را قطع نمایید و مدار قطع شده را مجددا متصل نمایید.

چهارمین دلیل احتمالی و راه حل:  ولتاژ بسیار پایین و یا اینکه به کلی قطع شده است.

با وصل نمودن یک لامپ ، منبع تغذیه یو پی اس تان را بررسی نمایید. چنانچه نور بسیار کم باشد ؛  ولتاژ برق را بررسی نمایید.

چرا یو پی اس روشن نمی شود یا خروجی ندارد؟

پنجمین دلیل احتمالی و راه حل:  دو شاخه اتصال باتری به شیوه صحیحی وصل نگشته است.

این اطمینان را حاصل نمایید که همه اتصالات باتری محکم می باشند. در صورتی که رابط متصل به باتری خراب گشته باشد ؛ این مشکل حاصل می گردد.

ششمین دلیل احتمالی و راه حل:  یک خطایی در درون یو پی اس موجود است.

چنانچه که هیچ کدام از نشانه های بالا را مشاهده ننمودید ؛  تلاش ننمایید تا از UPS استفاده کنید. بدین ترتیب یو پی اس  تانرا جدا نمایید و بلافاصله آن را یا خود تعمیر بکنید و یا به متخصص بسپارید.

۲) یو پی اس از باتری بهره می برد در حالی که به برق وصل می باشد :

اولین دلیل احتمالی و راه حل:  جریان برق متوقف گشته است.

به مانند راه حل مشکل سوم مورد قبلی ، بار وارده به UPS را کاهش بدهید ؛ تجهیزات غیرضروری را قطع نمایید و مداری که قطع شده است را دوباره متصل نمایید. در صورتی که همه دستگاه ها ضروری می باشند ؛  شما قادرید تا از یک باتری اکسترنال اضافه بهره ببرید.

همچنین بخوانید : کدام یو پی اس برای دوربین مدار بسته مناسب است؟

دومین دلیل احتمالی و راه حل:  ولتاژ خط ورودی خیلی بالا، بسیار کم و یا نیز منحرف گشته است.

UPS  تان را به یک خروجی متفاوت در مداری دیگر منتقل نمایید. ولتاژ ورودی را نیز با دستگاه ولتاژ برق به آزمایش بگذارید. چنانچه برای تجهیزات وصل گشته قابل قبول باشد ؛ حساسیت یو پی اس را کم می نماید.

۳) یو پی اس زمان پشتیبانی که مورد انتظار است را ارائه نمی دهد:

اولین دلیل احتمالی و راه حل:  باتری یو پی اس به موجب قطع شدگی برق اخیر بدرستی شارژ نگشته است و یا اینکه به پایان عمر مفید اش نزدیک گشته است.

باطری یو پی اس را شارژنمایید. باتری ها بعد از خاموش گشتگی های طولانی ، محتاج شارژ می باشند و اکثرا موقعی که در در دمای بالا قرار می گیرند ؛ بسیار سریع تر تخلیه می شوند. چنانچه باتری یو پی اس در پایان عمر مفید خود واقع باشد ؛ حتی چنانچه نشانگر تعویض باتری نیز روشن نشده باشد ؛ توصیه می گردد تا باتری را تعویض نمایید. شما قادرید تا به منظور افزایش دادن عمر باتری یو پی اس  ، آن را کالیبره نمایید.

دومین دلیل احتمالی و راه حل:  بار اضافی به UPS متصل گشته است.

همچنین بخوانید : یو پی اس برای دستگاه تعویض چیپ آی سی

نمایش باریو پی اس  را بررسی نمایید و تجهیزات غیر ضروری همجون پرینتر را جدا بکنید.

پیش از آنکه به عیب یابی دستگاه یو پی اس تان بپردازید ؛  لازم به ذکر می باشد که هیچ نوع مطلب جادویی موجود نیست که بتوان با بهره گیری از آن عیب یابی نمود و به حل نمودن مشکل یو پی اس پرداخت . در حالت ساده ، عیب یابی یو پی اس فرآیندی می باشد که با بهره گیری از آن می توان فهمید که تمامی قطعات دستگاه یو پی اس چگونه کار می نمایند و در چه وضعی قرار دارند.

چرا یو پی اس روشن نمی شود یا خروجی ندارد؟

از زبان تسلا

چنان قصد خرید تجهیزات الکتریکی و الکترونیکی را برای مراکز درمانی و بیمارستانی، تجهیزات پزشکی، منازل مسکونی، ادارجات و سازمان ها، آسانسورها و بالابرها، خودپردازها، کرکره برقی، کولرهای آبی و گازی، سیستم های کامپیوتری، سیستم های مخابراتی، دیتا سنترها، تجهیزات دندانپزشکی، تجهیزات ایمنی، آزمایشگاه ها، تجهیزات روشنایی و … دارید، می توانید با ما در تماس باشید. همکاران و کارشناسان تحصیل کرده ما با کمال میل آماده هر گونه مشاوره و پاسخگویی به سوالات شما خریداران عزیز می باشند.

جهت ارتباط با کارشناسان فروش شرکت و مشاوره رایگان با ما در تماس باشید ۰ ۲ ۱ - ۸ ۸ ۸ ۶ ۱ ۲ ۵ ۳ ۰ ۲ ۱ - ۸ ۸ ۳ ۱ ۲ ۴ ۵ ۶ ۰ ۹ ۱ ۹ ۴ ۵ ۵ ۱ ۸ ۹ ۶ ۰ ۹ ۱ ۰ ۴ ۶ ۰ ۹ ۳ ۹ ۳

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *