back3
ب

یو پی اس یا همان UPS ، مخفف عبارت Uninterruptible Power Supply به معنی منبع تغذیه بی وقفه می باشد. این ابزار الکترونیکی ، جریان برق مورد احتیاج وسایل برقی مصرف کننده را در موقع قطع شدن برق تامین می نماید و در همین راستا ،  پس از برقراری مجدد جریان برق شهری ، وظیفه تنظیم و ثابت نگه داری برق شبکه را بر عهده دارد ؛ به علاوه اینکه ، این وسیله در تجهیزات حساس مصرف کننده ، از نفوذ کردن نویز و اختلالات جلوگیری به عمل می آورد.

از جمله عوامل تاثیر گذار در موقع برق دهی یو پی اس ، می توان به موارد زیر اشاره کرد:

تعداد سیستم ها و میزان بار اتصال یافته به یو پی اس

ظرفیت باتری استفاده شده در ورودی یو پی اس

روش کار یو پی اس

همچنین بررسی کنید : کدام یو پی اس برای دوربین مدار بسته مناسب است؟

از وظایف یو پی اس ها و نحوه کار یو پی اس ها می توان به موارد زیر اشاره کرد :

تنظیم کردن و اصلاح نمودن و یا افزایش و کاهش دادن ولتاژهای خروجی و ورودی ، با هدف فراهم کردن یک ولتاژ قابل قبول برای دستگاه

مهیا نمودن برق مورد نیاز تجهیزات مصرف کننده با کیفیت مطلوب و به صورت پیوسته

همه این وارد در هنگامی رخ می دهد که تامین کننده برق منطقه ای ، دچار مشکلات کلی و یا جزئی گردد.

انواع این ابزار الکترونیکی عبارت می باشند از:

یو پی اس آفلاین یا Off line UPS

یو پی اس آنلاین یا  On line UPS

یو پی اس اینتراکتیو یا  Line Interactive UPS

این نوع یو پی اس در هنگام قطعی جریان برق در مدار فعال می شود.

یو پی اس آنلاین (On line UPS)

وظیفه این یو پی اس این می باشد که با تصحیح نمودن ولتاژ ورودی یعنی تثبیت ورودی از نویز، خروجی صحیح را به بار مصرفی انتقال دهد که در نتیجه عموما خروجی توسط این یو پی اس ها تامین می گردد. بایپس یا همان Bypass حالتی می باشد که در هنگام رخداد نقص فنی و یا افزایش دما به بیش از حد مجاز که فعال می شود و اصطلاحا یو پی اس به این Mode می رود.

یو پی اس اینتراکتیو (Line Interactive UPS)

وظیفه این نوع یو پی اس این می باشد که خروجی AC بدون اختلالات ورودی را فراهم کند و این یعنی زمان های عادی ورودی را از طریق حالت بایپس به ترانسفورماتور منتقل کند که در این وضعیت ترانسفورماتور حکم شارژر را خواهد داشت..

یو پی اس برای دستگاه تعویض چیپ آی سی

اجزاء یو پی اس

باتری (Battery): با هدف ذخیره سازی انرژی الکتریکی و بهره گیری به عنوان منبع انرژی الکتریکی در یو پی اس

اینورتور (Inverter): به منظور تبدیل نمودن جریان مستقیم به متناوب

شارژر (Charger): با هدف شارژ کردن باتری یو پی اس و تبدیل جریان متناوب به مستقیم

یکسوساز یا رکتیفایر (Rectifier): به منظور تبدیل نمودن جریان متناوب ورودی به جریان مستقیم

کار با دستگاه  BGA Machine

از مواردی که نیاز به تعمیرات در آنان وجود دارد ؛ تعمیرات مادربرد (motherboard) می باشد که تعویض کردن چیپ بر روی مین برد (mainboard) جزو اعمالی می باشد که بسیاری از تعمیرکارها حین تعمیر نوت بوک و آموزش با آن مواجه می شوند.

نحوه  کار با بی جی ای ماشین

BGA مخفف Ball Grid Array می باشد. چیپ های CPU و گرافیک BGA به موجب دارا بودن پایه های منظم توپ قلع به این نام خوانده می شوند.به دلیل این که ساخت چیپ ها دقت و ظرافت زیادی رو به خود اختصاص داده است ،به مراتب باید هنگام کار با آن دقت خود را بالا برد تا آسیبی نرسد ؛ لذا نمیتوان چیپ ها را با روش های سنتی لحیم کاری و یا روش سشوار صنعتی و یا IR تعمیر و تعویض نمود.

راهنمای بازسازی یا تعمیر مادربرد همچنین مشکلاتی که امکان دارد برای چیپ ها پیش بیاید:

  • عدم اتصال صحیح پایه های چیپ به مادربرد که در میان تعمیرکاران به لحیم سردی معروف می باشد. با گذر زمان و تغییرات حرارتی بوجود آمده به  چیپ ، ممکن است این پایه ها به درستی در جایگاه خود جای نگیرند و اتصالشان به منفذ برد قطع شود.

Resolte  : به منظور رفع این مشکل ،  ضروری است تا دستگاه BGA حرارت مورد نظر را به طور دقیق و هدایت شده به چیپ مورد نظر وارد کند با تکرار دوباره فرایند ذوب شدن در جای اصلی خود قرار گیرند.

  • عدم اتصال کامل و یا جدا شدن تعدادی از پایه ها : در این مورد یک و یا چند پایه به صورت کامل از جایگاهشان برای اتصال به برد جدا می شوند و به اصطلاح ، شکسته می شوند.

Reball  : همانگونه که مشخص است ؛ تعویض و بازسازی دوباره پایه ها ، مشکل ترین قسمت کار است . در حقیقت اینجا است که ارزش کار با ماشین BGA مشخص می شود. در مرحله ی یادگیری ریبال کردن ، لازم است تا از دستگاه بی جی ای و روش دستی لحیم استفاده شود. دستگاه BGA بمشابه روشی که انجام شد قبل حرارتی که در نظر داریم را به صورت صحیح به چیپ اعمال مینماییم در مرحله بعد با تمرکز وظرافت بسیار از روی مادربرد بر میداریم. لازم است تا پس از این مرحله ، قسمت محل اتصال مادربرد و چیپ از بقایای پایه های قبلی پاک شود.

همچنین بخوانید یو پی اس برای خط تولید لیوان یکبار مصرف

در روشی که انجام میشود ، پس از تمیز کردن کامل ، سطح اتصال را با خمیر amtech آغشته می نماییم که وظیفه ی نگه داشتن توپهای قلع را دارند. شابلون مربوط به نقشه ی اختصاصی چیپ مد نظر را بر روی قطعه قرار می دهیم و توپهای ریز قلع بر روی آن ریخته میشوند ؛ سپس توپها غلطیده و در سوراخهای خالی شابلون قرار میگیرند . بدین ترتیب ، چیپ موردنظر پایه های خود را باز میابد.

به منظور تثبیت توپهای قلع از سشوار استفاده می شود . حالا یک چیپ سالم داریم که ضروری است تا دوباره توسط دستگاه BGA  در روی مادربورد با حرارت مناسب قرار گیرد . پیش از این ، باید محل اتصال چیپ روی مادربرد نیز توسط خمیر Amtech  آغشته گردد.

  • خرابی کامل و یا اصطلاحا سوختن چیپ : این خرابی امکان دارد مربوط به ضربه ، حرارت زیاد ، نوسانات برق و… باشد که تنها راه حل آن ، برداشتن چیپ سوخته و قرار دادن یک قطعه جدید می باشد.

 

از زبان تسلا

چنان قصد خرید تجهیزات الکتریکی و الکترونیکی را برای مراکز درمانی و بیمارستانی، تجهیزات پزشکی، منازل مسکونی، ادارجات و سازمان ها، آسانسورها و بالابرها، خودپردازها، کرکره برقی، کولرهای آبی و گازی، سیستم های کامپیوتری، سیستم های مخابراتی، دیتا سنترها، تجهیزات دندانپزشکی، تجهیزات ایمنی، آزمایشگاه ها، تجهیزات روشنایی و … دارید، می توانید با ما در تماس باشید. همکاران و کارشناسان تحصیل کرده ما با کمال میل آماده هر گونه مشاوره و پاسخگویی به سوالات شما خریداران عزیز می باشند.

یو پی اس برای دستگاه تعویض چیپ آی سی

 

جهت ارتباط با کارشناسان فروش شرکت و مشاوره رایگان با ما در تماس باشید ۰ ۲ ۱ - ۸ ۸ ۸ ۶ ۱ ۲ ۵ ۳ ۰ ۲ ۱ - ۸ ۸ ۳ ۱ ۲ ۴ ۵ ۶ ۰ ۹ ۱ ۹ ۴ ۵ ۵ ۱ ۸ ۹ ۶ ۰ ۹ ۱ ۰ ۴ ۶ ۰ ۹ ۳ ۹ ۳

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *