تعمیرات-یو-پی-اس-سارا
ب

امروزه با گسترش شهر ها و خدمات الکترونیکی در تمامی شهر ها و جوامع استفاده و نیاز مبرم به برق مشاهده می شود به گونه ای امروزه هیچ کاری در عدم وجود برق امکان پذیر نیست به همین دلیل محیط های مصرفی برق بسیار بیشتر از گذشت شده و میزان بق مصرفی در جوامع نیز به شدت افزایش یافته است.

اما امروزه با انجام تحقیقات و پژوهشات دستگاه هایی به نام یو پی اس و باطری های یو پی اس مهندسی، طراحی و تولید و عرضه می شوند که ماهیت کلی این دستگاه ها فراهم کردن روند جریان برق در هنگام نوسانات و قطعی برق های شهری است که علاوه بر آنها برخی یو پی اس های صنعتی نیز تولید می شوند که برای مصارف و ولتاژ های بالا در برخی مکان ها کاربرد دارند. در ادامه با توان سازان لوتوس البرز به بررسی صنایع سارا و یو پی اس های این صنایع می پردازیم.

استابلایزر تمام اتوماتیک T 127 F سارا ۷۰۰ ولت آمپر (VA)

خرید کنید

صنایع سارا

برند سارا فعالیت خود را از سال ۱۳۵۹ شمسی و با تولید نمودن ترانسفورماتور تقویت برق مخصوص یخچال و فریزرهای خانگی آغاز کرد و به تدریج با هدف تکمیل نمودن و ارتقا دادن سطح کیفیت تولیدات خود، آنان را به سیستم ‌های حفاظتی تجهیز نمود. لازم به ذکر است این برند با مطالعات و بررسی ‌های دقیق، کیفیت این محصولات را بر حسب استاندارد های داخلی و جهانی به پیش برده است.

به علاوه اینکه گروه صنعتی سارا در طول این سالیان، اقدام به تولید انواع و اقسام ترانسفورماتور های تقویت برق یا همان استابیلایزر و انواع شارژر، محافظ، اینورتر، چراغ اضطراری، یو پی اس، رکتیفایر، سلف و ترانس‌های صنعتی در توان و کاربردهای گوناگون نموده و آنان را در اختیار مصرف‌کنندگان عزیز قرار داده است.

استابلایزر تمام اتوماتیک T 132 S سارا ۲۵۰۰ ولت آمپر (VA)

خرید کنید

یو پی اس سارا

یو پی ‌اس یا همان منبع تغذیه بی وقفه وسیله ‌ای بوده که به همراه وسیله برقی و یا داخل جعبه رایانه نصب می گردد و موقع قطع یا تغییرات شدید یا جزئی ولتاژ ورودی، امکان ادامه دادن کار در شرایط عادی را برای مصرف‌کننده فراهم می‌ نماید. از مهم ترین وظایف یو پی اس ها می توان به فراهم نمودن توان الکتریکی مصرف کننده بی وقفه، پیش گیری از اختلالات و نوسانات برق شهری و نیز ثابت نگهداری سطح ولتاژ و فرکانس اشاره نمود.

یو-پی-اس-سارا

لازم به ذکر است موقعی که برق دچار نوسانات ناگهانی می گردد؛ سیستم یو پی اس موجب پیش گیری از آسیب رسیدن به سیستم‌ های الکترونیکی می گردد و در مقابل تغییر ولتاژ و نیز قطعی برق از آنان محافظت می نماید. در حقیقت اصلی ترین هدف یک دستگاه یو پی اس، فراهم نمودن یک منبع بی وقفه انرژی برای تجهیزاتی است که از آن محافظت می‌ نماید.

اجزای داخلی یو پی اس سارا

یو پی ‌اس ‌های کوچک عموما در داخل خود، دارای یک باتری می باشند که موقع وجود برق در حالت عادی آن را شارژ می نمایند. در موقع قطعی برق یا افت ولتاژ و در زمانی که ولتاژ از یک مقدار کمتر گردد؛ یو پی ‌اس به صورت خودکار واحد منبع تغذیه را از برق شهری به باتری موجود در داخل خود تغییر می‌ دهد. در اصل این کار در مدت زمانی تقریبا ۱ یا ۲ میلی ‌ثانیه صورت می گیرد و در نتیجه، رایانه متوجه قطعی جریان الکتریکی نشده و به کار عادی خود ادامه می ‌دهد.

لازم به ذکر است در صورت وجود داشتن نوسان یا بالازدگی ولتاژ و یا نیز پایین زدگی ولتاژ، یو پی اس برق خروجی را اصلاح می‌ نماید. در بعضی از یو پی اس ها خروجی شبه سینوسی بوده و ولتاژ تقریبا در حدود ۱۶۵ ولتی را به مصرف کننده می رسانند. در حقیقت یو پی اس قادر است برق خروجی را از نظر فرکانس و ولتاژ و وجود هارمونیک، اصلاح نماید.

اجزای-داخلی-یو-پی-اس-سارا

از اجزای داخلی یو پی اس می توان به اینورتر، باتری و شارژر باتری اشاره نمود. اغلب مصرف‌ کننده ‌ها از جریان برق شهری تغذیه می نمایند. موقع قطع شدگی شبکه برق، ضروری است تا توان الکتریکی ذخیره شده در باتری به جریان متناوب تبدیل گشته و به مصرف برسد. این وظیفه در یو پی اس بر عهده بخشی به نام اینورتر می باشد.

لازم به ذکر است پس از بهره گیری از توان الکتریکی باتری موقع قطعی برق، ذخیره باتری احتیاج به شارژ دوباره دارد. شارژ مجدد باتری بواسطه مدار شارژ یو پی اس هنگام وصل دوباره شبکه برق صورت می گیرد. در حقیقت باتری یو پی اس از نوع سیلد اسید و نیکل کادمیوم می باشد.

استابلایزر تمام اتوماتیک T 135 S سارا ۳۵۰۰ ولت آمپر (VA)

خرید کنید

انواع یو پی اس سارا

انواع یو پی اس از لحاظ عملکرد داخلی را می توان در ۳ گروه یو پی اس آفلاین، یو پی اس آنلاین و یو پی اس لاین اینتراکتیو قرار داد.

یو پی اس آفلاین

یو پی ‌اس ‌های نوع آفلاین با زمان حفاظت ۲۰ دقیقه بوده که عموما گسترش ظرفیت آن امکان ‌پذیر نمی باشد. در اصل این نوع، در حالت عادی از برق شهری بهره می گیرند اما بعد از قطعی برق، بلافاصله یو پی ‌اس وارد مدار شده و برق باطری را به برق مورد نیاز مصرف‌ کننده ‌ها تبدیل می نماید.

لازم به ذکر است این نوع از یو پی ‌اس ‌ها فقط ویژگی ‌های پایه ‌ای همچون حفاظت نمودن از مصرف‌کننده در مقابل ولتاژ های بسیار زیاد ناخواسته ورودی و شارژ باتری ‌ها را ارائه می نمایند. همچنین یو پی ‌اس‌ های آفلاین با تغییر دادن جهت عبور جریان در خط مسیر باتری، جریان مستقیم را از حالت عادی شارژ به حالت تهیه ولتاژ متناوب مورد احتیاج تغییر وضعیت می ‌دهند.

یو پی اس آنلاین

یو پی اس های آنلاین در حقیقت نسخه کامل شده مدل آفلاین بوده که افزون بر زمان قطع برق، به هنگام نوسان برق نیز انرژی الکتریکی مورد احتیاج مصرف‌ کننده را از راه باتری ‌ها فراهم می نمایند. شیوه عمل این یو پی اس های آنلاین بدین صورت می باشد که برق شهری ورودی به یو پی اس، در گام نخست وارد رکتیفایر شده و به ولتاژ تقریبا ۷۵۰ ولتی از نوع جریان مسقیم تبدیل می گردد و در خروجی با بهره گیری از اینورتر تبدیل به جریان متاوب می شود؛ لذا خروجی ای کاملا بدون وقفه و فاقد نوسان را به مصرف کننده می رسانند.

یو پی اس لاین اینتراکتیو

یو پی ‌اس ‌های نوع لاین ‌اینتراکتیو در شرایط عادی قادرند ولتاژ خروجی را بواسطه یک ترانسفورماتور تثبیت نمایند. لازم به ذکر است در شرایط طبیعی، فراهم نمودن خروجی در این نوع از یو پی ‌اس ‌ها بعد از تصحیح ورودی صورت می گیرد و فقط در زمان هایی همچون بروز نقص فنی، سرریز بار و یا نیز افزایش بیش از اندازه دمای یو پی‌ اس به حالت بای پس خواهد رفت. لازم به ذکر است این نوع از یو پی ‌اس ‌ها دارای کیفیت و حساسیت بسیار بالایی بوده و برای دستگاه ‌های بسیار حساس آزمایشگاهی، نظامی و… استفاده می شوند.

همانگونه که ذکر شد؛ یو پی اس ها دارای کابین باطری بوده که تغذیه خروجی خود را از این کابین می گیرند و در حقیقت آمپر این کابین مدت زمان کار کرد یو پی اس را مشخص می نماید. بدیهی است که یو پی اس نیز همچون سایر تجهیزات نیاز به تعمیر و سرویس دوره ای دارد و در بعضی از موارد احتیاج به تعمیر اساسی نیز پیدا می کند.

بهترین-یو-پی-اس-های-سارا

استابلایزر تمام اتوماتیک T 136 S سارا ۶۰۰۰ ولت آمپر (VA)

خرید کنید

بهترین یو پی اس های سارا

از بهترین یو پی اس های برند سارا می توان به یو پی ‌اس ۲۴ به ۲۲۰V  با توان ۱KW اشاره نمود. این یو پی اس با هدف فراهم نمودن برق و حفاظت کردن از کامپیوتر ‌های شخصی طراحی و ساخته شده است. این وصیله دارای کابل اتصال به باطری بوده تا بتوان با وصل نمودن آن به یک باطری، جریان آن را به جریان متناوب برق شهری تبدیل نمود تا قادر شد از آن با هدف مصارف گوناگون در مواقعی که به صورت مستقیم به برق شهری دسترسی نداریم بهره ببریم.

بیشتر بخوانید:

تعمیرات یو پی اس ساکو

کلام آخر

در مطلب بالا به بررسی صنایع سارا، یو پی اس سارا، یو پی اس سارا، اجزای داخلی یو پی اس سارا، انواع یو پی اس سارا اعم از یو پی اس آفلاین، یو پی اس آنلاین و یو پی اس ایتراکتیو و بهترین یو پی اس های سارا پرداختیم و میدواریم شما با مطالعه و داشتن این مطلب به سوالات خود دقیق ترین و مفید ترین جواب ها را یافته باشید.

جهت ارتباط با کارشناسان فروش شرکت و مشاوره رایگان با ما در تماس باشید ۰ ۲ ۱ - ۸ ۸ ۸ ۶ ۱ ۲ ۵ ۳ ۰ ۲ ۱ - ۸ ۸ ۳ ۱ ۲ ۴ ۵ ۶ ۰ ۹ ۱ ۹ ۴ ۵ ۵ ۱ ۸ ۹ ۶ ۰ ۹ ۱ ۰ ۴ ۶ ۰ ۹ ۳ ۹ ۳

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *