باتری خودرو بر اساس مدل خودرو

هیچ محصولی یافت نشد.

جهت ارتباط با کارشناسان فروش شرکت و مشاوره رایگان با ما در تماس باشید ۰ ۲ ۱ - ۸ ۸ ۸ ۶ ۱ ۲ ۵ ۳ ۰ ۲ ۱ - ۸ ۸ ۳ ۱ ۲ ۴ ۵ ۶ ۰ ۹ ۱ ۹ ۴ ۵ ۵ ۱ ۸ ۹ ۶ ۰ ۹ ۱ ۰ ۴ ۶ ۰ ۹ ۳ ۹ ۳


هر خودرو مشخصات فنی و طراحی خاص و مخصوص خودش را دارد و با توجه به این مشخصات فنی، هر خودرویی قطعات مصرفی مخصوص خود را می طلبد. باتری نیز جزء قطعات مصرفی خودرو است محسوب می شود و باتری ها بر اساس مدل های خودرو و بر اساس برقی که یک خودرو نیاز دارد ساخته می شود. به عنوان مثال نمی توان ار باتری خودروی پراید در خودروی لندکروز استفاده کنیم زیرا سیستم پراید به برق کم تری برای استارت نیاز دارد به همین دلیل باتری پراید ضعیف تر است. در این مقاله به بررسی باتری خودرو بر اساس مدل خودرو خواهیم پرداخت.

انواع باتری های خودرو

انواع باتری های خودرو

باتری های خودرو در دنیا به دسته های مختلفی تقسیم می شوند اما در ایران رایج ترین آن باتری های اتمی و باتری های اسیدی هستند که هر یک از آن ها دارای مزایا و معایبی هستند که در ادامه به بررسی آن هاخواهیم پرداخت.

باتری های اتمی

باتری های اتمی از سرب آنتیموان و کلسیم تشکیل شده است این نوع باتری ها هیبریدی و دو آلیاژی هستند. باتری های اتمی را بیش تر در آب و هوای گرم و خشک کاربرد دارند که کمی به نگهداری نیاز دارند.

این نوع باتری های دارای طول عمر زیادی است که از مهم ترین ویژگی های آن محسوب می شود.

روش ساخت باتری اتمی

در ساخت این نوع باتری از صفحات شارژ استفاده می شود و این صفحات روی هم قرار می گیرد و در قالب هایی خاصی به بازار عرضه می شود. باتری های اتمی دارای سه چراغ هستند که در ادامه به معرفی هر یک از این چراغ ها خواهیم پرداخت.

  • رنگ سبز یعنی باتری کاملا سالم است و شارژ آن کامل است
  • رنگ سفید یعنی باتری خودرو ایراد دارد و نیاز به تعمیر یا تعویض دارد.
  • رنگ قهوه ای بعنی باتری از نظر فنی سالم است اما شارز ندارد.

باتری های اسیدی

باتری های اسیدی از سرب و کلسیم ساخته می شود از مزیت های این نوع باتری ها می توان به مقاومت آن ها در برابر دشارژه شدن، سریع شارژ شدن اشاره کرد و نیازی به نگهداری و … نداره.

باتری های اسیدی طول عمر بیش تری از باتری های اتمی دارد. اما از معایب این نوع باتری دشارژه شدن آن ها است که در صورت دشارژه شدن از نظر فنی معیوب می شود.

روش های نگهداری باتری های

روش های نگهداری باتری های

هر شش ماه یک بار باتری خودرو را چک کنید و از شارژ بودن آن اطمینان را حاصل کنید. و اگر از طول عمر باتری شما سه سال می گذرد در زمان شروع زمستان حتما آن را چک کنید از دیگر موارد نگهداری باتری می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • کابل های متصل شده به باتری را چک کنید
  • محل اتصال باتری به خودرو را تمیز کنید
  • برای محافظت از باتری خودرو را در پارکینگ مسقف قرار دهید.
  • سلول های باتری را با آب مقطر پر کنید.
  • روش صحیح استارت زدن را یاد بگیرید.

کلام آخر

باتری خودرو مهم ترین بخش خودرو است که علاوه بر مسئولیت استارت زدن خودرو و روشن شدن موتور وظیفه ی تعمین برق سیستم های خودرو را دارد. اگر شما نیز قصد خرید باتری خودرو را داشتید می توانید با مشاوران ما در شرکت تسلا تماس گرفته و مشاوره رایگان دریافت کنید.

 

نظرات مشتریان