tes1
ب

همانطور که اطلاع دارید، لازمه عملکرد همه دستگاه های الکتریکی برای  اجرا شدن و انجام وظیفه خاص، برق است. درصورتی که دستگاهی بتواند برق مورد نیاز همه دستگاه های الکترونیکی را هنگام قطعی برق فراهم کند و این کار را بدون وقفه انجام دهد بی شک مشکلی هنگام قطعی برق در صنایع مختلف، شرکت ها و ادارات پیش نخواهد آمد. پس در نتیجه سیستم برق اضطراری راهکار شما در صورت قطعی برق است.

سیستم برق اضطراری برای ادارات یا (Emergency Power Systems)  نوعی سیستم برق اضطراری است که برای تامین برق در مواقع بحرانی یا در صورت خرابی شبکه برق معمولی استفاده می شود.

 

برق اضطراری ادارات چیست

شاید در مورد برق اضطراری مطالبی به گوش تان رسیده است، هرچند با ماهیت و نحوه عملکرد آن آشنا نیستید در ادامه به برسی و نحوه عملکرد آن خواهیم پرداخت. منبع تغذیه بدون وقفه منبع تغذیه خود مختاری است که در زمان قطعی برق، سیستم های الکتریکی را تغذیه می کند. بسته به الزامات و کاربرد هر شرکت، ادارات یا صنایع مختلف، منبع تغذیه بدون وقفه می تواند شامل باتری، UPS، پنل های خورشیدی یا ژنراتورها باشد که می توان با آنها منبع تغذیه بدون وقفه یا جایگزین تهیه کرد.

برق اضطراری ادارات

برق اضطراری یو پی اس (UPS)

یو پی اس  مخفف Uninterruptible Power Supply به فارسی منبع تغذیه بدون وقفه است، و به این مفهوم است که برق مورد نیاز دستگاه های متصل به آن از طریق انرژی ذخیره شده در باتری تأمین می شود که در صورت قطع برق، بدون وقفه توان بار لازم دستگاه ها را فراهم می کند.

یو پی اس با باتری کار می کند و درصورت متصل بودن برق شهر، از آن برای شارژ باتری استفاده می کند و اگر برق شهر قطع شود، آن را از مدار خارج کرده و باتری را وارد مدار می کند.

وظایف دستگاه یو پی اس

وظیفه اصلی یو پی اس ایجاد یک اتصال مطمئن مستقیم هنگام نوسانات شدید برق و قطعی برق است تا دستگاه الکترونیکی که به آن وصل است دچار مشکل و خرابی نشود.

یو پی اس برای تامین انرژی خود از دو منبع استفاده می نماید اولین منبع آن برق شهر است که که با دوشاخه به همدیگر متصل می شوند به این صورت انرژی مورد نیاز دستگاه فراهم می شود. اگر برق قطع شود یو پی اس وارد عمل می‌شود برق مورد نیاز دستگاه را با انرژی که درون باتری های خود ذخیره کرده است تامین می کند.

باتری یو پی اس در شرایط نرمال عادی غیر فعال است یعنی انرژی برق لوازم الکترونیکی توسط برق شهری تامین می شود و همچنین باتری یو پی اس نیز به همین صورت شارژ می‌شود.

انواع یو پی اس

UPS بر اساس ساختار و عملکردشان سه نوع هستند:

  1. یو پی اس آنلاین (online)
  2. یو پی اس لاین اینتر اکتیو (Line interactive)
  3. یو پی اس آفلاین (offline)

 

یو پی اس آنلاین

یو پی اس آنلاین با روش تبدیل دوگانه یا همان  Double conversion  است. ‏یوپی اس آنلاین به طور پیوسته تبدیل می کند و بی وقفه ولتاژ متناسب را تبدیل به ولتاژ مستقیم می کند تا باتری شارژ شود. یوپی اس ها در مواقع اضطراری نیازی به کلیدزنی مکانیکی بار خروجی را تغذیه می کند به همین دلیل تاخیری در تامین برق خروجی به وجود نمی‌آید به طوری که تاخیر ۳۰ میلی ثانیه است.

یو پی اس آفلاین

یو پی اس آفلاین در شرایط عادی از طریق ارتباط مستقیم الکتریکی ارتباط ورودی و خروجی را برقرار می کند یو پی اس آفلاین در شرایط عادی مستقیماً از طریق برق ورودی بارهای خروجی را تقسیم می کند و هنگامی که ولتاژ ورودی کمتر یا بیشتر از میزان استاندارد باشد یو پی اس اینورتر خروجی را فعال می کند تا بارهای خروجی به وسیله باتری تغذیه شوند.  شکل موج دریا پی اس های آفلاین سینوسی است.

برق اضطراری ادارات

یو پی اس های لاین اینتراکتیو

یو پی اس های لاین اینتراکتیو شباهت بسیاری به یوپی اس های  آفلاین دارند و شکل مشترک یو پی اس ها نیز سینوسی می باشد. ‏یوپی اس های لاین اینتر اکتیو در شرایط معمولی از طریق اتو ترانسفورمر قابلیت تنظیم دامنه ولتاژ دارد و باتری که در حالت شارژ وجود دارد ارتباط ورودی و خروجی را برقرار می کند هنگام قطعی برق باتری یو پی اس توسط اینورتر دستگاه های مصرف کننده را تغذیه می کند.

 

نیاز اساسی به سیستم برق اضطراری

نیاز برق برای ادارات، ساختمانهای تجاری یا مسکونی و خانوارهای شهری که از برق معمولی استفاده می کنند در روزهای اخیر دارای نوسان بوده و با خاموشی های پیش بینی نشده روبرو شده است و بسیاری از مصرف کنندگان این نوع برق در معرض آسیب به لوازم خانگی یا دستگاه های محل کار هستند.

بسیاری از سیستم های UPS برای مصارف خانگی و اداری طراحی شده اند و عموما دارای قدرت خروجی تا حدود ۵۰۰۰ آمپر هستند. تکلیف عمده منبع تغذیه بدون وقفه (UPS) تثبیت منبع تغذیه به شبکه برق ساختمان از طریق موقعیت بین مصرف کننده برق و شبکه برق عمومی است. سیستم های برق اضطراری بعلاوه از ورود نویز و تداخل به تجهیزات جلوگیری می کند.

 

نکات مهم برای انتخاب یک سیستم برق اضطراری

در کل نکات زیاد و مهمی برای انتخاب سیستم برق اضطراری وجود دارد که باید به آن توجه کنید. در ادامه به مهم ترین این نکات اشاره شده است.

  • شما باید بدانید که چقدر ولتاژ و مصرف برق برای دستگاه ها نیاز دارید. برق مورد نیاز برای تجهیزاتی را که باید در زمان قطع برق روشن شوند جمع آوری کرده و بر اساس تعداد دریافتی، یو پی اس، اینورتر یا ژنراتور مناسب را برای دستگاه های خود فراهم کنید.
  • به طور کلی، شما باید از یک منبع تغذیه قوی تر برای دستگاه های پرمصرف استفاده کنید. در چنین مواردی، یو پی اس می تواند گزینه بسیار بهتری نسبت به ژنراتور باشد و می تواند ولتاژ و جریان بیشتری را برای وسایل برقی تأمین کند.
  • اگر می خواهید از منبع تغذیه بدون وقفه برای تجهیزات حساس مانند کامپیوتر و یا لپ تاپ استفاده کنید، باید مطمئن شوید که ولتاژ خروجی منبع کنترل شده و ثابت است تا تجهیزات نسوزد. برای تجهیزات حساس، استفاده از UPS که بتواند جریان خروجی را ثابت نگه دارد، گزینه بهتری است.

برق اضطراری ادارات

جمع بندی

در این مقاله به برسی برق اضطراری برای ادارات پرداختیم، انواع و عملکرد آن ها را توضیح داده ایم پس با مطالعه مطالب گفته شده می توانید اطلاعات مورد نیاز خود را بدست آورید.

تسلا یکی از مجهزترین و تخصصی ترین مراکز عرضه برق اضطراری یو پی اس به مشتریان است  و با جدیدترین تجهیزات آماده خدمت رسانی است. خریداران و مشتریان می توانند برای دریافت مشاوره و راهنمایی های لازم جهت خرید برق اضطراری ساختمان (UPS)  با شماره تلفن های زیر با ما تماس بگیرند.

شماره های پشتیبانی و برقراری ارتباط با تسلا ( ۰۲۱۸۸۳۱۲۴۵۶ / ۰۲۱۸۸۸۶۱۲۵۳ ) .

جهت ارتباط با کارشناسان فروش شرکت و مشاوره رایگان با ما در تماس باشید ۰ ۲ ۱ - ۸ ۸ ۸ ۶ ۱ ۲ ۵ ۳ ۰ ۲ ۱ - ۸ ۸ ۳ ۱ ۲ ۴ ۵ ۶ ۰ ۹ ۱ ۹ ۴ ۵ ۵ ۱ ۸ ۹ ۶ ۰ ۹ ۱ ۰ ۴ ۶ ۰ ۹ ۳ ۹ ۳

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *