tesla69743
ب

دستگاه یو پی اس مخفف سه کلمه ی Uninterruptible power supply می باشد که به معنی منبع تغذیه بدون وقفه است. یوپی اس دستگاهی است که واسطه میان برق شهر و دستگاه های مصرف کننده می باشد و وظیفه ی آن تامین توان مورد نیاز دستگاه های مصرف کننده متصل شده به خود از طریق باتری است. این دستگاه علاوه بر تامین توان در زمان قطع برق، وظیفه تثبیت و رفع نویز های برق شهری راهم برعهده دارد.

new58

اجزای تشکیل دهنده یو پی اس

  • یکسو کننده شارژ )رکتیفایر)

رکتیفایر وظیفه دارد تا جریان متناوب را به جریان مستقیم  تبدیل کند یعنی تبدیل Ac به Dc .سه حالت کلی از رکتیفایر وجود دارد که می توان از آن برای به دست اوردن جریان Dc استفاده کرد.

نوع اول رکتیفایر IGBT، نوع دوم رکتیفایر Diode+IGBT و در آخر نوع سوم تریستور می باشد

  • باتری

از بخش های مهم یو پی اس های صنعتی می توان به باتری اشاره کرد که هنگام نبود جریان برق شهری وظیفه ی رساندن انرژی مورد نیاز دستگاه ها را بر عهده یوپی اس صنعتی می باشد. علاوه بر آن در هنگام ایجاد مشکلاتی همچون نوسان جریان برق شهری و یا فرکانس های غیر طبیعی نیز این دستگاه ها برق مورد نیاز را تامین می کنند.  جنس اغلب باتری های یوپی اس از نوع سیلد اسید می باشد که با لایه های محافظ فیبری و … پوشانده شده اند تا باتری را از رطوبت و عوامل مخرب حفظ کند.

وظیفه ی اینورتر در یوپی اس تبدیل جریان مستقیم به متناوب می باشد. این قطعه علاوه بر یوپی اس در سیستم هایی همچون سلول های خورشیدی و.. نیز کاربرد فراوانی دارد. اینورتر ها بر اساس شکل موج خروجی به سه دسته مربعی، شبه سینوسی، تمام سینوسی تقسیم می شوند.

  • سوییچ

به کلید های غیر هادی میگویند که یوپی اس را قطع و وصل می کند.

یو پی اس های صنعتی

این یوپی اس ها در واقع به عنوان یک منبع برق توان بالا شناخته می شود که همان میزان قدرت لازم دارد. حتما باید این یوپی اس ها به همراه تابلوی کنترل و فرمان اتوماتیک و دستی و با همه ی فیوز ها و تجهیزات ایمنی و مانیتورینگ نصب شود. کاربرد یوپی اس در کارخانه ها برای راه اندازی مواردی همچون موتورهای برقی ماشین آلات می باشد تا بتوانند باراضافی را تحمل کنند و با مشکلی مواجه نشوند. یوپی اس های صنعتی معمولا دارای ۳ فاز هستند.

موارد استفاده از یو پی اس های صنعتی

برای بیشتر دستگاه های صنعتی به کیفیت مناسبی از برق نیازمند است. نوسانات و قطعی برق در موارد زیادی اتفاق می افتد و با توجه به هزینه ی بسیار بالایی که برای تهیه و تعمیر هردستگاه مورد نیاز است بهتر است از یک یوپی اس قوی در کارخانه ها استفاده کنید. این یوپی اس ها در صنایع مختلف از جمله تولید برق، توزیع نیروی برق، انتقال نیرو، ساخت، حمل و نقل، معدن ، پالایش، نیروهای پتروشیمی، نفت و گاز، بیمارستان ها، فرودگاه ها با کاربرد های مختلفی از جمله کنترل توربین گازی و کنترل تابلو استفاده می شود.

ویژگی های یو پی اس های صنعتی

  • این یوپی اس ها دارای مدار انلاین می باشند
  • این یوپی اس ها دارای قدرت بالایی هستند) حداقل حدود ۲۵۰ ولت آمپر تک فاز و ۵۰۰ کیلو وات امپر سه فاز)
  • این یوپی اس ها قابل اعتماد هستند و راندمان بالایی دارند
  • کیفیت و قدرت این یوپی اس ها بسیار بالا است
  • این یوپی اس ها دارای اعوجات و نوسانات پایین خروجی هستند
  • زمان پاسخ گویی به بار پله این یوپی اس ها سریع می باشد
  • این یوپی اس ها با استاندارد هایی مانند NEMA, IPS, IED سازگار هستند

 

نگه داری از یو پی اس های صنعتی

از دلایل مهم و بزرگ که در کاهش عمر یوپی اس های صنعتی بسیار نقش دارند می توان به حرارت تولید شده در دستگاه اشاره کرد. بنابراین برای اینکه دستگاه بتواند با حرارت مقابله کند باید در یک محیط خشک و خنک نگهداری شود. همچنین هر تابلو باید خنک کننده منحصر به خود را نیز داشته باشد. معمولا خروجی سیستم یوپی اس صنعتی نباید مستقیما به مصرف کننده وصل شود بلکه مابین مصرف کننده و‌یوپی اس باید تابلوی توزیع قرار گیرد.

رسیدگی به کیفیت اسید و باتری باید حتما به طور ماهانه انجام  شود. یو پی اس ها صنعتی دارای استاندارد های خاصی همچون استارت شدن رکتیفایر برای در مدار قرار گرفتن باتری و سپس استارت اینورتر می باشد.

یو پی اس های صنعتی سه فاز و تک فاز هستند. نصب یوپی اس های تک فاز به یک شبکه کار اسانی است زیرا نیازمند کابل کشی ساده ای است. اما نصب یوپی اس های سه فاز نیازمند یک پیمانکار برق است.

برای انتخاب و‌خرید یوپی اس صنعتی باید توان آن ها را در نظر بگیرید زیرا توان مورد استفاده مصرف کننده در انتخاب درست این دستگاه بسیار مهم می باشد. هر کدام از فاز های یو پی اس های صنعتی توان مشخصی دارند که رعایت این توان در استفاده از یوپی اس بسیار مهم می باشد.

 

باتری یو پی اس

بررسی فعالیت باتری های یو پی اس سه فاز صنعتی حتما باید به صورت دائمی و منظم باشد. علاوه بر آن شرایط نگهداری این دستگاه باید مناسب و متناسب با تنظیمات آن باشد تا با گذشت زمان دچار فرسودگی نشود. بنابراین برای افزایش طول عمر این باتری ها باید آن هارا طبق توصیه های شرکت باتری سازی در فضای مناسبی نگه داری کنید و نظارت مستمر بر آن ها داشته باشید. سرویس باتری های یوپی اس بهتر است در خود محل انجام شود زیرا این باتری ها دستگاهی پیچیده و حساس هستند که حجم زیادی دارد.

یو پی اس های صنعتی دارای فرکانس بالا، ترانس و فن های بزرگ صدای بیشتری در مقایسه با یوپی اس های دیگر می باشد که باعث ایجاد آلودگی صوتی نیز می شود

نکات ایمنی و مهم در استفاده از یو پی اس های صنعتی سه فاز

  • به علت حساس بودن باتری ها، باتری ها باید در فضای بسته و با درجه حرارت مطلوب و تهویه مناسب نگه داری شوند. همچنین باید با زمین نیز فاصله داشته باشد.
  • کابل ارت مناسب به مجموعه باتری ها وصل می شود و به بیرون از کارگاه متصل به چاه ارت قرار می گیرد و برای تعمیر و سرویس و تعویض لازم است فقط از افراد اموزش دیده استفاده شود.
  • اگر از باتری های صنعتی به طور صحیح استفاده شود این باتری ها قادر هستند که جریان سه فاز صنعتی ماشین الات را برای مدت محدود با ایمنی و اطمینان بسیار بالا تامین کنند.
  • در صورتی که نیاز به ذخیره برق سه فاز با توان بیشتر از ۳۰ کیلو وات باشد از یک سافت استارتر برای ورودی ملایم جریان باتری به مدار استفاده می شود.
  • ایمنی در طراحی و‌نصب و راه اندازی دستگاه یوپی اس صنعتی باید کاملا رعایت شده باشد.

تعمیرات یو پی اس صنعتی

یوپی اس صنعتی هم ممکن است دچار مشکل شود و عملکرد آن مختل شود. از این رو کارشناسان باتجربه و ماهر در مراکز تعمیرات یوپی اس مشکل را حل می کنند. این کارشناسان با بررسی یوپی اس شما مشکل آن را پیدا کرده و سپس برطرف می کنند. برای تعمیر یو پی اس صنعتی خود کافیست به سایت teslaups.ir مراجعه کنید تا از آسیب جدی دستگاهتان جلوگیری کرده و دوباره از آن استفاده کنید.

جهت ارتباط با کارشناسان فروش شرکت و مشاوره رایگان با ما در تماس باشید ۰ ۲ ۱ - ۸ ۸ ۸ ۶ ۱ ۲ ۵ ۳ ۰ ۲ ۱ - ۸ ۸ ۳ ۱ ۲ ۴ ۵ ۶ ۰ ۹ ۱ ۹ ۴ ۵ ۵ ۱ ۸ ۹ ۶ ۰ ۹ ۱ ۰ ۴ ۶ ۰ ۹ ۳ ۹ ۳

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *