قالب-تسلا-Recovered
ب

امروزه به دلیل اقتصاد و تروم های کلان برخی از افراد توان خرید دستگاه ها و وسیله های آکبند را ندارند و به مراتب به خریده دستگاه های دست دوم روی می‌آورند. با توجه به این که استابلایزر دسته ای از سیستم های حدودا گران قیمت هستند، بسیاری از افراد به فکر خرید دست دوم آن ها هستند با این حال در این وبلاگ از سایت تخصصی تسلا که به تمامی مشکلات یو پی اس، باتری یو پی اس، اینورتر، استابلایزر و دستگاه های مانند آن به می‌پردازد.

با ما تا انتهای این وبلاگ همراه باشید که به اطلاعات مورد نیاز در خرید استابلایزر دست دوم بپردازیم.

استابلایزر چیست؟

یو پی اس اگزیم پاور ۳۰-۱۰۰ کاوا سری Torrent

خرید کنید

استابلایزر چیست؟

پیش از هر چیزی بایستی به تعریفی تخصصی و مختصر از دستگاه استابلایزر بپردازید تا با توجه به کارکرد آن، به عملکرد در صورت خرید دست دوم این سیستم بپردازیم.

در واقع استابلایزر (stabilizer) دستگاهی است که در زمان پدیدار نوسانات برق شهری از میزان ۲۲۰ ولت، ولتاژ برق را حدالامکان اصلاح می‌کند و در سطح عادی و میزان ۲۲۰ ولت تنظیم می‌کند. این سیستم با کارکردی که در استفاده از لوازم برقی دارد، به همین منوال از آن ها در افزایش طول عمرشان حفاظت می‌کند و تنها زمانی استابلایزر برق خروجی را قطع می‌کند که ولتاژ از حد مجاز حداقلی و یا حداکثری دستگاه پایین‌تر یا بالاتر باشد.

همچنین باید افزود که به جهت افزایش مصرف کنندگان و پیشرفت تکنولوژی لوازم برقی و الکتریکی و استفاده از برق شهری، خطا در  توزیع درست، امکان دارد برق شهری از میزان ۲۲۰ ولت بیشتر یا کمتر شود، به نحوی به این عملکرد نوسانات شهری برق گفته می‌شود که این نوسانات اصولا می‌تواند منجر به آسیب های زیان‌باری در موتور، کمپرسور، پاور و… دستگاه گردد.

به همین خاطر اغلب برای حفاظت از لوازم برقی و الکتریکی به خصوص یخچال، لباسشویی، تجهیزات اداری و پزشکی، سیستم های ایمنی و روشنایی و… از این سیستم استفاده می‌کنند.

در آخر به زبان ساده تر استابلایزر دستگاهی برای جلوگیری از نوسانات برق شهری استفاده می شود و برای افزایش طول عمر لوازم الکتریکی بسیار با صرفه است.

در ادامه به جهت انتخاب بهترین مورد برای خرید دسته دوم استابلایزر به انواع آن خواهیم پرداخت.

انواع مختلف استابلایزر:

استابلایزر ها در انواع مختلفی وارد بازار شده اند که در ادامه به تمامی آن ها خواهیم پرداخت:

  • استابلایزر اتوماتیک: استابلایزر های خودکار یا اتوماتیک نوعی از رایج ترین مدل های تثبیت کننده برق در بازار شناخته شده‌اند که در اصل این مدل بیشتر در منازل، ادارات و صنایع کاربرد پیدا می‌کند.
  • استابلایزر رله ای: این دسته از استابلایزر ها اصولا با استفاده از رله های الکترومکانیکی برای تنظیم ولتاژ خروجی استفاده می‌شود. این استابلایزر ها به گونه‌ای تنظیم شده‌اند که قابلیت کنترل و تنظیم دستی را به افراد به صورت دقیق نداده است.
  • استابلایزر استاتیک: استابلایزر های استاتیک از انواع دستگاه هایی هستند که از قطعات الکترونیکی برای تنظیم سطح ولتاژ استفاده می کنند. ‌آن‌ها برای ارائه ولتاژ خروجی ثابت با استفاده از یک سیستم کنترل مبتنی بر ریزپردازنده برای نظارت و تنظیم سطح ولتاژ طراحی شده‌اند.
  • استابلایزر سوئیچینگ: این نمونه از دستگاه های تثبیت کننده نوسانات برقی دسته ای از دستگاه هایی است که سیستم و نوع طراحی آن بر اساس کنترل کننده های دیجیتال و مدار های الکترونیکی انجام می‌شود و همچنین خبری از ترانس های قدرت‌مند در آن ها نیست و عملا به طور کلی قطعات الکترونیکی در آن ها جایگزین شده است.

همچنین باید افزود ترانس برق سوئیچینگ به عبارت ساده تر می‌تواندولتاژ های ناهماهنگ قدرت ورودی را که امکان صدمه زدن به تجهیزات الکتریکی را دارد، فیلتر کرده و مانع از صدمه لوازم برقی می‌شود.

استابلایزر ها به غیر از دسته ای که در بالا ذکر شده است دارای دسته بندی خاصی از نظر قدرت و ساختار خود هستند که این دسته بندی عبارت است از:

استابلایزر های تک فاز:

در کل استابلایزر ها دارای بخشی به نام امپدانس هستند که در این دسته از استابلایزر ها تک فاز این تجهیزات پایداری نسبتا کمی را شمل می‌شود ولی در این حالت نیز از بازدهی بالایی هم برخوردار هستند.

همچنین باید افزود که استابلایزر های تک فاز بیشتر در تجهیزات و لوازم برقی که در منازل استفاده می‌شود مناسب هستند و تجهیزات آن ها دارای یک فاز و یک خنثی است.

استابلایزر های سه فاز:

این نوع از دستگاه های تثبیت کننده ولتاژ دارای مدارهایی می باشند که می توانند وضعیت الکتریکی را کنترل کرده و در نهایت منجر به تنظیم ولتاژ مورد نظر خود شوند. در نهایت ولتاژ ورودی که این دستگاه ها دریافت می کنند ۳۸۰ تا ۴۵۰ ولت می باشد و خروجی آن ۳۸۰ ولت خواهد بود.

 

با توجه به اطلاعاتی که در خصوص استابلایزر ها تا به حال خدمت شریف شما دوستان عرض نمودیم، خرید و انتخاب استابلایزر های دست دوم را برایتان ساده تر کرده‌ایم و در نهایت اگر تصمیم خرید استابلایزر های دست دوم را دارید، در ادامه با ما همراه باشید تا در این مورد هم شما را حدالامکان راهنمایی کنیم.

آیا این وبلاگ برای شما جذاب است؟ با توجه به جواب این سوال نسبت به علاقه شما، مقله های دیگر مانند موارد زیر به شما پیشنهاد می‌شود:

یو پی اس سه به سه فاز تسکام ۸۰۰-۵۰۰ کاوا

خرید کنید

آیا استابلایزر دست دوم بخرم یا نخریم؟

با توجه به مواردی که برایتان شرح داده ایم، حال به سراغ قسمت اصلی و جواب سوال شما می‌رسیم که آیا خرید استابلایزر دست دوم مناسب است یا خیر؟!

بهترین پیشنهادی که می‌توانیم با گذراندن کلی تجربه در اختیار شما قرار دهیم این خواهد بود که حدالامکان از وسیله های الکتریکی و لوازم برقی دست دوم استفاده نکنید، زیرا که صد در صد تضمین در آن ها نیست و هیچ کدام از دستگاه های دسته دوم تمامی کارکرد های سیستم آکبند را ندارد.

با این حال اگر در خرید استابلایزر دسته دوم اشتیاق دارید می‌توانید با در نظر گرفتن شرایط خاصی که استابلایزر مورد نظر دارد، به خرید باکیفیت آن بپردازید که در ادامه به این شرایط خاص و مورد نیاز خواهیم پرداخت.

نکات مهم در خرید استابلایزر دست دوم

یو پی اس سه به سه فاز جی تک ۲۰۰-۱۰ کاوای MUST400

خرید کنید

نکات مهم در خرید استابلایزر دست دوم یا ترانس های کارکرده

نمونه ای از نکاتی که در انتخاب و خرید دستگاه های تثبیت کننده برق بسیار مهم است، اشاره به موارد زیر دارد:

  • نوع دستگاه (که آیا این دستگاه کارایی در مورد استفاده شما دارد یا خیر؟)
  • مکان نصب دستگاه (مکان قبلی نصب دستگاه از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است، زیرا که استفاده آن در کجا و چگونه بوده در کارکرد های بعدی موثر است.)
  • مدت کارکرد استابلایزر (سال هایی که این دستگاه مورد استفاده قرار گرفته است بسیار مهم بوده، زیرا که طول عمر استابلایزر ها هم در عملکرد آن ها موثر است.)
  • دارا بودن قطعات یدکی (استفاده از قطعات یدکی این دستگاه بسیار مهم است، به این دلیل که اگر از قطعات یدکی آن استفاده شده باشد، صد در صد این دستگاه در گذشته مشکلی داشته که با وجود قطعات یدکی آن تعمیر شده است.)
  • گارانتی دستگاه (دارا بودن مدت گارانتی استابلایزر بسیار مهم است که در حالت وجود مشکلات می‌توان از آن استفاده کرد.)
  • تعمیر دستگاه (در صورت باز شدن قطعات دستگاه و دست خوردگی آن، امکان وجود مشکلات نیز وجود دارد.)

کلام آخر…

در نهایت وب سایت تخصصی تسلا در این موارد به کمک شما پرداخته و در آخر می‌توانید به صورت کاملا مطمئن به تسلا اعتماد کرده و مشکلات خود را با کمک آن ها حل کنید. امیدواریم این مقاله برای شما عزیزان مفید و کاربردی باشد.

جهت ارتباط با کارشناسان فروش شرکت و مشاوره رایگان با ما در تماس باشید ۰ ۲ ۱ - ۸ ۸ ۸ ۶ ۱ ۲ ۵ ۳ ۰ ۲ ۱ - ۸ ۸ ۳ ۱ ۲ ۴ ۵ ۶ ۰ ۹ ۱ ۹ ۴ ۵ ۵ ۱ ۸ ۹ ۶ ۰ ۹ ۱ ۰ ۴ ۶ ۰ ۹ ۳ ۹ ۳

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *