سیسیس
ب

قطعی مکرر برق به دلیل افزایش مصرف بیش از حد برق در تابستان برای بیشتر شرکت ها، کارخانه ها و دیگر صنایع ها آزاردهنده بوده است. یقینا شما هم قطعی مکرر برق را تجربه کرده اید و با خودتان فکر کرده اید که ممکن است لوازمی که به برق شهری متصل هستند با قطع وصلی برق دچار اسیب، سوختگی و یا از کار افتاده شوند.

برای حل این مشکل ما به سیستم یا تجهیزاتی نیازمندیم تا هنگام قطعی برق، بدون وقفه توان بار لازم دستگاه ها را فراهم کند. به این سیستم یا تجهیزات، برق اضطراری گفته می شود در ادامه به بررسی انواع برق اضطراری خواهیم پرداخت.

 

آشنایی با انواع برق اضطراری

احتمالاً در مورد برق اضطراری شنیده اید، اما با ماهیت و نحوه عملکرد آن آشنا نیستید. منبع تغذیه بدون وقفه منبع تغذیه مستقلی است که در صورت قطع برق، سیستم های الکتریکی را تغذیه می کند.

منبع تغذیه بدون وقفه می تواند شامل انورتر، باتری، یو پی اس UPS، پنل های خورشیدی یا ژنراتورها باشد که بسته به الزامات و کاربرد می توان با آنها منبع تغذیه بدون وقفه یا جایگزین تهیه کرد. در ادامه به بررسی برق اضطرارای اینورتر خواهیم پرداخت.

ssdsds

بررسی کلی اینورتر

در حقیقت اینورتر یک مدار یا وسیله الکترونیکی است که جریان مستقیم را به جریان متناوب تبدیل می کند. اینورتر برای تولید برق بدون وقفه برای دستگاه های الکترونیکی استفاده می شود که عموما سوئیچینگ در آنها در حال حاضر اهمیت زیادی ندارد، مثل لامپ، یخچال و غیره سرعت سوئیچ اینورتر کمتر از یو پی اس است و در نتیجه احتمال آسیب دیدن دستگاه های حساس وجود دارد.

همانطور که اشاره کردیم اینورتر اساساً یک مبدل DC-AC است که به منبع تغذیه DC مانند باتری متصل است. اینورتر انرژی را از باتری می گیرد و آن را برای برنامه هایی که از آن استفاده می کنند به برق AC تبدیل می کند. هیچ کنترل کننده شارژ داخلی در اینورتر وجود ندارد زیرا نمی تواند باتری را شارژ کند. اگر می خواهید باتری خود را شارژ کنید، به یک کنترلر شارژ خارجی نیاز دارید.

مطالب و نکات مهم در رابطه با اینورتر

باید بدانید اینورتر هیچ پشتیبانی در برابر جریان ها و ولتاژهای غیر نرمال محافظت نمی کند. بر این اساس جرقه و تخلیه ولتاژ از مشکلات اینورتر است که می تواند به تجهیزات الکترونیکی حساس آسیب برساند.

اصلی ترین تفاوت بین یو پی اس و اینورتر در هنگام سوئیچینگ است. زمان سوئیچینگ اینورتر گاهی بین ۳۰۰ تا ۵۰۰ میلی ثانیه است. این تاخیر طولانی می تواند باعث خاموش شدن کامپیوترها و از دست دادن اطلاعات شما شود. اما اینورتر زمان طولانی تری نسبت به یو پی اس ها ایجاد می کند.

اینورترها بعلاوه برای تولید ولتاژها و خروجی های فرکانس متغیر استفاده می شوند که نام محرک فرکانس متغیر (VFD) به معنای اینورتر است. این عملگرها برای کار با موتورهای با سرعت متغیر استفاده می شوند.

نکات مهم برای انتخاب یک سیستم برق اضطراری

در کل نکات زیاد و مهمی برای انتخاب سیستم برق اضطراری وجود دارد که باید به آن توجه کنید. در ادامه به مهم ترین این نکات اشاره شده است.

شما باید بدانید که چقدر ولتاژ و مصرف برق برای دستگاه ها نیاز دارید. برق مورد نیاز برای تجهیزاتی را که باید در زمان قطع برق روشن شوند جمع آوری کرده و بر اساس تعداد دریافتی، یو پی اس، اینورتر یا ژنراتور مناسب را برای دستگاه های خود فراهم کنید.

به طور کلی، شما باید از یک منبع تغذیه قوی تر برای دستگاه های پرمصرف استفاده کنید. در چنین مواردی، یو پی اس می تواند گزینه بسیار بهتری باشد و می تواند ولتاژ و جریان بیشتری را برای وسایل برقی تأمین کند.

اگر می خواهید از منبع تغذیه بدون وقفه برای تجهیزات حساس مانند تلویزیون استفاده کنید، باید مطمئن شوید که ولتاژ خروجی منبع کنترل شده و ثابت است تا تجهیزات نسوزد. برای تجهیزات حساس، استفاده از UPS که بتواند جریان خروجی را ثابت نگه دارد، گزینه بهتری است.

ggfgf

جمع بندی

در این مقاله به بررسی برق اضطراری اینورتر پرداختیم، چگونگی و عملکرد آن ها را توضیح داده ایم پس با مطالعه مطالب گفته شده می توانید اطلاعات مورد نیاز خود را بدست آورید.

تسلا یکی از مجهزترین و تخصصی ترین مراکز عرضه برق اضطراری یو پی اس به مشتریان است  و با جدیدترین تجهیزات آماده خدمت رسانی است.

خریداران و مشتریان می توانند برای دریافت مشاوره و راهنمایی های لازم جهت خرید برق اضطراری اینورتر و یو پی اس (UPS)  با شماره تلفن های زیر با ما تماس بگیرند.

 

جهت ارتباط با کارشناسان فروش شرکت و مشاوره رایگان با ما در تماس باشید ۰ ۲ ۱ - ۸ ۸ ۸ ۶ ۱ ۲ ۵ ۳ ۰ ۲ ۱ - ۸ ۸ ۳ ۱ ۲ ۴ ۵ ۶ ۰ ۹ ۱ ۹ ۴ ۵ ۵ ۱ ۸ ۹ ۶ ۰ ۹ ۱ ۰ ۴ ۶ ۰ ۹ ۳ ۹ ۳

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *